Clintonék nyaralása minden, csak nem pihenés

 

Miközben a legtöbb embernek a nyár egyet jelent a pihenéssel, a Bill és Hillary Clinton nyara igencsak távol áll az üdülés szótól.

A volt elnök, és az elnöki ambíciókat dédelgető felesége nem lazsált idén nyáron- írja az ABC News. Hillary Clinton memoárja június elején jelent meg, és azóta a politikusnő szinte folyamatosan úton van, hogy a könyvet népszerűsítse. Az elmúlt 58 napban több mint 77 eseményen vett részt az ABC adatai szerint, amelyek között dedikálások, beszédek és médiainterjúk voltak. 15 államban, és négy külföldi országban.

Közben Bill Clinton is folyamatosan úton volt, leginkább a Bill, Hillary and Chelsea Clinton Alapítvány érdekében tett utazások tették ki idejét. Európában, Délkelet-Ázsiában és Ausztráliában is járt.

Az ember azt gondolná, hogy egy ilyen fárasztó nyárkezdés után végre a pihenésnek szentelnék idejüket, amikor Long Islanden vakációznak, egy tengerparti házban, élvezve a nyugodt életet.

Ehhez képest még csak 48 óra sem telt el a vakációból, amikor Bill Clinton Washingtonba utazott, hogy moderátorként vegyen részt egy üzleti fórumon, a Barack Obama amerikai elnök által tartott Amerikai és Afrikai Vezetők Csúcstalálkozóján. Majd Kentuckyba utazott, ahol két kampányrendezvényen is részt vesz egy demokrata szenátusi jelölt megsegítésére.

Közben mit csinál Hillary Clinton Lond Islanden? Természetesen dedikálást tart Huntington városában. Majd a hétvégén férjével együtt a Clinton Alapítvány számára tartott adománygyűjtő estélyen vesz részt New Yorkba, ahova a belépő több tízezer dollárba kerül. Majd egy hét múlva két újabb dedikálást tart.

Pihentetőnek hangzik.

 
(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez