Justin Bieber csókja tönkretette a japán idolokat?

Justin Bieber megcsókolt két népszerű japán idolt, ami összetörte számos rajongó szívét. Két arcpuszi volt ugyan, de a rajongók felháborodása annál nagyobb.

A múlt hónapban Justin Bieber arra kérte az embereket, hogy imádkozzanak Japánért. Persze ezt a párizsi események után tette, és senki sem értette, hogy miért szerepel Twitter bejegyzésében egymás után a #PrayForParis és a #PrayForJapan. Sokan az interneten furcsán néztek, hiszen akkoriban semmi különös nem történt Japánban. Később persze Bieber megmagyarázta, hogy az akkoriban kiadott cunami-figyelmeztetés miatt tett így. Bár sokan megszerették akkor, a kanadai sztár a múlt héten tett róla, hogy a japánok megutálják. Megpuszilt két népszerű japán énekes-előadót.

Justin jelenleg Japánban van, és látogatást tett az Asahi tévécsatornánál, a Music Station című műsorban. Szintén a műsor forgatására érkezett két énekes idol is, Japán legnépszerűbb lánycsapatából, az AKB48-ból. Takahashi Minami a Twitteren tette közzé a találkozást:

rgrthrthtzhrt

“Köszönöm mindenkinek, aki figyelt minket a Music Station műsorában. Ez volt az utolsó élő adásom az AKB48 tagjaként. Óriási élmény volt az is, hogy beszélhettem Justin Bieberrel. Nagyon laza és csodálatos ember. Örülök, hogy találkozhattunk” – írta a kép alá.

A 24 éves Takahashi Minami hamarosan elhagyja a csapatot. Bár általában a szabályok megkövetelik a nyilvánosság előtt a szűzies megjelenést és viselkedést, most talán úgy érezte, egyszer kivételt tehet, és közzétette a Twitteren a közös képet.

Justin közben nagylelkűen adományozta csókjait, így Haruna Kojima is kapott belőle, aki szintén az AKB48 tagja. Haruna az instagram oldalán tette közzé a képet azzal a szöveggel: „Köszönöm!”

fergthrtfh

Nos, ahogy a hozzászólásokból kiderült, néhány rajongó örült a találkozónak:

„Nagyon király. Szerintem Minami és Justin összeillenek.”

„Milyen szép fotó!”

„Fantasztikus. Minami nagyon cuki.”

Aztán persze volt egy kis jóindulatú irigység is:

“Justin, te szemét! Megkaphatsz bárkit, akit csak akarsz, de vedd le a kezed Minamiról.”

És itt jönnek azok a vélemények, melyek miatt akár millió rajongót is veszíthetnek a jövőben az előadók. Nézzük, mit gondolnak most Bieberről a rosszindulatú japán rajongók:

„Ha belegondolok, hogy bíztam benne…”

„Csalódott vagyok. Justin nem jó ember.”

„Hűha, Takahashi Minami, a karrierednek annyi!

„Justin csak ellenséget szerez magának szerte a világon. Nem tudom elhinni, hogy megosztotta ezt a fotót. Senki nem gondolja, hogy ez rendben van!”

Persze vannak extra szenvedélyes rajongók is, akik még élesebben bírálták a puszikat.

„Borotválja a fejét kopaszra, és nyilvánosan kérjen bocsánatot holnap!”

„Kedves Minami. Az összes Justin-rajongó ki akar nyírni!”

stmichel_jpop_post
Kopaszra borotválta fejét, így kért bocsánatot Minegishi Minami. Az AKB48 tagja elkövette azt a hibát, hogy egy fiúval randizott.

A popsztárok viselkedése bizony rendkívüli érzelmi reakciókat válthat ki a rajongókból. Haruna Kojima instagram képe alatt angol nyelven ilyen hozzászólások olvashatók:

„Utálom Justin Biebert!”

„Kojima, meg fogsz halni!”

Aki nem megy el a végletekig és viszonylag lazán értékeli a helyzetet, talán túl tudja magát tenni néhány puszin, ami néhol egyesíti, máshol széthúzza a Justin Bieber és AKB48 rajongókat. A legjobb hozzászólás a témában pedig szerintünk ez volt:

„Féltékeny vagyok! :)”

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez