Rendőrök rángatták le a professzort a repülőről

Lu Yong a Penn State University információtechnológiai tanszékén volt egyetemi tanár, és úgy érezte, jár neki a repülőn a business class. Vesztére.

Lu professzor a United Ailines 87-es járatával indult volna haza New Yorkba, Hong Kongból. Turistaosztályra szólt a jegye, de ő úgy érezte, többet érdemel, és előresétált  a business osztályra. Amerikában amúgy relatíve gyakori, hogy akár a légitársaságok maguk is támogatják az ilyen self-upgrade-et, természetesen, ha van hely, és fizet  az utas.

De Lu professzor nem  akart fizetni,  csak jobb helyen ülni, és amikor a légikisasszony először udvariasan jelezte, hogy fáradjon vissza a helyére, nem ment. Aztán szólt a pilóta, és akkor sem ment. Aztán  hívták a rendőröket, és dulakodás kezdődött, végül a magából kikelt egyetemi tanárt megbilincselve rángatták le a gépről – számolt be az ügyről a South China Morning Post. És, hogy végleg el legyen rontva a napja, Lu úr azt is megtudta, hogy az ügy miatt az állásából is azonnali hatállyal elbocsátották.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez