Vizespólós képet posztol a világ legdögösebb minisztere

Lisa Hanna Jamaica szigetén az ifjúság és kultúra ügyéért felel a kormányban. De nem ezért szeretik.

A  miniszter asszony már negyven éves, politikai pályafutása előtt televíziós műsorvezető  volt, és  különféle karitatív szervezetekben tevékenykedett. Ő volt az arca a helyi UNICEF kampánynak a gyermekéhezés ellen, és ő lett a legfiatalabb ENSZ jószolgálati nagykövet is. 1998-ban lett előbb Jamaica szépe, majd hazája képviseletében elnyerte a Mioss World címet is.

A tévézésből vezetett az út a politikába, előtt a Munkáspárt, majd – jelenleg is – a Hazafias Néppárt színeiben  szülővárosa képviseletében ül a parlamentben, és e párt tette őt meg ifjúsági miniszterré, vélhetően sok fiatalember őszinte örömére. Mások szerint viszont annyira nem sikeres – az ellenzék a lemondását követelt, miután kiderült, hogy gőze sincs, mit tanítanak az iskolákban, és -szerintük – egyáltalán nem látja át a minisztériuma működését.

Éppen egy kulturális rendezvényről tért volna haza, mikor megállt egy kicsit strandolni.   A Bob Marleyt, hazája nemzeti hősét ábrázoló póló pedig a víz hatására a megfelelő helyeken igencsak tapadt, és kirajzolta a miniszter asszony korántsem jelentéktelen bájait. A  bikinialsó viszont éppen takart túl sokat.

TIAlisa_hanna.jpg

Miután a kép felkerült az internetre számos  hölgy jelezte indignálódva, hogy szerintük Hanna asszony nem egy miniszterhez illő öltözékben mutatkozott, és ez pontosan arra az ifjúságra  lenne bomlasztó hatással, amelyet éppenséggel neki kellene szépre-jóra no meg jóerkölcsre tanítani. Ismét felmerült persze, hogy mondjon is le. Maga Hanna nem kommentálta az ügyet, egy párttársa viszont annyit üzent a Twitteren, hogy a miniszter asszoiny éppen annyit mutatott, amennyi még egy politikusnak illendő.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez