Balesetet okozott a buszvezető majom

Egy busz belehajtott Indiában két másik buszba. Egy olyan országban, ahol hihetetlenül magas a közúti balesetek száma, ez nem is lenne meglepő, sőt ennél biztos szörnyűbb esetek is vannak. A érdekes ebben viszont az, hogy a buszt egy majom vezette.

A Times of India cikke szerint egy majom osont be egy buszpályaudvarra Uttar Prades államban, aki beszállt egy buszba, majd beindította azt. Nem csak hogy sikerült vezetnie, de élve az Indiai szokásokkal, azonnal bele is hajtott két másik buszba.

Az incidens akkor történt, amikor a busz sofőrje otthagyta a járművet, benne a kulcsokkal. Bárki ellophatta volna, ám pont egy majom ért oda először. A sofőr egyébként a járat utasait ment el keresni, miközben segédje vígan szundikált a buszon.

Monkey-is-driving-the-car

Ekkor jött a majom, aki úgy gondolta elviszi egy körre a gépjárművet. Amint a busz elindult, a szundikáló sofőrsegéd megpróbálta elüldözni a majmot, aki ettől csak még gyorsabban hajtott. Az emberek nem láttál a majmot a volán mögött, így fejvesztve menekültek az önállósultnak hitt száguldó busz elől. Pánik tört ki.

A majmok valós fenyegetéssé váltak a buszmegállók környékén Indiában. Már több éve próbálnak megszabadulni tőlük, de nem jártak sikerrel. A féktelen állatok azóta csak még szemtelenebbek lettek. Arról nincs információnk, hogy az említett majom vajon milyen egyéb szabálysértést követett el, ittasan ült-e a volán mögé, vagy kitöltötte e a betétlapot a baleset után. Abban azonban biztosak lehetünk, hogy jogosítványát bevonják, amint sikerül a hatóságoknak letartóztatni. A szondát megfújni mindenesetre akkor már késő lesz.

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez