Amerikában Karácsonykor is lövöldöznek

Lövöldözéssé fajult egy vita egy zsúfolt bevásárlóközpontban az Egyesült Államokban csütörtökön, többen megsérültek, a rendőrség lelőtt egy fegyveres férfit.

Az Észak-Karolina állambeli Charlotte egyik bevásárlóközpontjában dördültek el a lövések az év egyik legforgalmasabb napján, helyi idő szerint kora délután. A televízió híradása szerint egy társaság tagjai vitába keveredtek egy férfival, s ahogy a vita elmérgesedett, egyikük fegyvert rántott. Egy ember lőtt sérüléseket szenvedett a lábán, egy terhes nőt kivizsgálásra szállítottak be, valamint egy férfi asztmás rohamot kapott az ijedtség miatt, viszont a fegyverest egy rendőr lelőtte.

A WBTV helyi televíziótársaság beszámolója szerint a vásárlók pánikszerűen menekültek az épületből, a környéken emiatt átmenetileg leállt a forgalom. Az egyik üzlet alkalmazottai a CNN televíziónak arról számoltak be, hogy nagyon sok vásárló tartózkodott a boltokban, amikor a lövöldözés történt. Az alkalmazottak a lövéseket hallva bezárták az üzletek bejárati ajtaját és a hátsó ajtón kikísérték a vásárlókat.

Fotó: Wikipedia

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez