Kilenc évig csavargott ez a kutya

Kilenc évvel azután, hogy a képen látható kutya megszökött, végül hazatért gazdájához. A szingapúri professzor régen elveszett társa Lassie-t is megszégyeníti.

A hónap elején Dr. Bilveer Singh, a Szingapúri Nemzeti Egyetem 59 éves professzora sokkoló telefonhívást kapott: Jack Russell-terrier kutyája, Spikey, aki 9 évvel ezelőtt tűnt el, megkerült.

Spikey alig volt több mint 2 éves, amikor kiszökött a kapun, ami véletlenül nyitva maradt. A család bejelentette a kutya eltűnését a rendőrségen, de 2 év után már nem reménykedtek. Évek teltek el, aztán csodával határos módon Spikey felbukkant: egy kávézó tulajdonosa adta át a hatóságoknak, mint kóbor ebet. Chipjének szkennelése után a szingapúri kutyamentő szervezet megtalálta a gazdáit.

A család azt mondja, a kutyus azonnal hallgatott a nevére, és egyből otthon érezte magát, miután hazavitték. Szinte hihetetlen, hogy egy kóbor kutya ennyi idő után térjen vissza gazdájához. Amit megtanulhatunk a történetből, hogy van értelme a chipnek. Meg persze, hogy nem árt gondosan becsukni a kaput.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez