Trump gusztustalan – Üzenet az égből

Hiába szórakoztatja vagy éppen botránkoztatja meg Amerikát és a világot sok vitát kavaró kijelentéseivel Donal Trump, még mindig az ingatlanmágnásban a legtöbben az Egyesült Államok ideális republikánus elnökjelöltjét.

De nem mindenki. Kalifornia egét repülőgépek lepték el az új év első napján, hogy az égre írt üzenetekkel gúnyolják ki a megosztó politikust. Például azzal, hogy “Amerika hatalmas! Trump gusztustalan.”

A Trump-ellenes mutatványban hat gép vett részt az évente megtartott Rózsa Parádén Pasadenában – jelentette a CNN.

De voltak olyan, égre festett feliratok is a republikánusok vezető elnökjelölt-aspiránsáról, hogy “Bárki, csak ne Trump!”, “Trump szeret gyűlölni”, vagy “Csalódtunk Trumpban”.

Nem egyértelmű, hogy ki állt a háttérben, de a repülők által hátrahagyott égfirkák pillanatok alatt elterjedtek a közösségi médiában.

Trump, aki elnökjelölti kampányában olyan kijelentésekkel hívta fel magára a figyelmet, mint például hogy minden muzulmánnak meg kell tiltani a belépést az Államok területére, egyelőre nem reagált a történtekre – írja az AFP.

A milliárdos ingatlanmágnás és tévésztár, aki szerint Mexikó erőszaktevőket és más bűnözőket szabadít az Egyesült Államokra, azzal köszöntötte 2016-ot a Facebook-oldalán, hogy “2015 különleges év volt, hálás vagyok a támogatásért. Együtt történelmet csinálunk! A csendes többség nem hallgat tovább!”

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez