48 banánt tömtek a tolvajba – ki nem találod miért

A mumbai-i rendőrök akkurátusan letömtek négy tucat banánt egy fiatalember torkán. Nem kínzásnak szánták, és nem is az alultápláltságát próbálták így orvosolni. Azt remélték, hogy így majd alul kijön az az aranylánc, amit a férfi lenyelt.

A fiatalember a halpiacon tépte ki egy hölgy nyakából a 25 grammos aranyláncot. A  piaci árusok azonban felfigyeltek az asszony segélykiáltásaira, és gyorsan leteperték a tolvajt. ő erre- hogy eltüntesse a bűnjelet,  egyben lenyelte a láncot. A rendőrök, hogy bizonyítékot nyerjenek a dologról egy közeli kórházba fitték a tolvajt, ahol a röntgen kimutatta a láncot a férfi belében.   A vizsgálatot meg is ismételték – a lánc egyértelműen  látszott. Miután a hölgy feljelentést tett, a rendőrök hozattak egy kosár banánt, és némi tejet- a fiatalembernek pedig addig kellett ennie, amíg ellenállhatatlan székelési ingere nem támadt.  Hogy a bizonyíték bizonyíték legyen, a rendőrök nem csak  elkísérték a tolvajt a vécére, de filmre is vették, ahogy kitermeli a láncot. Aztán arra is kötelezték, hogy alaposan tiszítsa meg, és fertőtlenítse a lopott holmit.

A banán efféle használata az indiai rendőrségnél  nem egyedi – a múlt évben  volt egy tolvaj, akinek öt tucat banánt kellett elfogyasztania, de mivel a  lánc végén lógó medál megakadt a végbelében végül is csak erős hashajtókkal sikerült azt előteremteni. Ott a tualj nem is volt hajlandó kézbe venni a visszaszerzett jószágot – nejlonzacskóban vitte egy ékszerészhez, akitől aztán kapott egy hasonlót.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez