Van boldog autóbaleset is

Az autóúton történt apró koccanások, ütközések sérüléssel nem járnak ugyan, de rendkívül bosszantóak tudnak lenni, rengeteg papírmunkával járnak, sőt kis ütközésből nagy értékű károk is keletkezhetnek. Mégis vannak esetek, amikor az ember örül a szerencsétlenségnek.

Minden bizonnyal így volt ezzel az a férfi is, aki a Fülöp-szigeteken koccant össze egy másik autóval. Akkor még nem sejtette, hogy szerencsés szerencsétlenségben van része, ugyanis, mint kiderült: nem akárkivel hozta össze a közlekedés szeszélye.

Egy új híroldal, a The Coverage Bureau cikke szerint az igazán kedvelt és népszerű egykori japán pornósztár, Maria Ozawa kisebb közlekedési balesetet okozott a Fülöp-szigeteken. Egy forgalmas belvárosi utcában ment neki egy másik autónak, oldalról.

Ilyen esetekben az a megszokott, hogy a baleset okozója kap néhány keresetlen szót a másik féltől, de nem így van ez akkor, ha egy pornósztárral fut össze. Rövid videó is készült a helyszínen, amin látható, hogy a sértett sofőr milyen boldog, hogy ekkora „szerencse érte”. Főleg mivel a pornócsillag igen kedvesen próbál bocsánatot kérni tettéért.

Az incidensnek végül mindkét fél örült, és nyugodtan mondhatjuk, hogy az újév legboldogabb balesetének tanúi lehetnek az internetezők.

Ebből csak egy tanulságot vonhatunk le: ha könnyen meg akarunk úszni egy ilyen balesetet, legyünk pornósztárok…

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez