Videóban mesélt bántalmazó kapcsolatáról a YouTube-sztár

Az általában vicces és ismeretterjesztő videókat készítő YouTube-os Santoro egészen más stílusú felvételt töltött fel oldalára, amiben arról beszél, hogy hosszú ideig egy bántalmazó kapcsolatban volt valakivel. A videóban végtelenül őszintén mondja el, hogy mi történt vele és mennyire nehéz volt szembenéznie ezzel, illetve megosztani a dolgot rajongóival.

Matthew Santoro feltörekvése igazi sikertörténet. Körülbelül egy évvel ezelőtt írtunk róla,  már akkor is valódi YouTube-sztárnak számított az akkori több mint hárommilliós feliratkozói számával. Mostanra ez ötmillióra dagadt, és egy-egy videóját akár 2-3 millióan is megnézik. Többnyire érdekes tényekből készít összeállításokat, ezek tették elsősorban híressé.

Most azonban egy komoly hangvételű videót töltött fel, melyben mesél arról, hogy milyen volt egy olyan kapcsolatban, ahol lelkileg és testileg is bántalmazták. Bár konkrét nevet nem mond, elég valószínű, hogy Nicole Arbour-ról szól a történet. Arbour-t szintén a YouTube-ról ismerhetik, ő is inkább “vicces” videókkal került be a köztudatba. A legnagyobb hírverést azonban egy végtelenül ízléstelen és bántó videója hozta neki, melyben a kövér embereket szégyeníti meg (nem szívesen reklámozzuk az említett videót, de itt megtalálható, legyenek minél többen tisztában a káros tartalommal, amit Arbour közvetít).

Santoro azt is elmondta, hogy véletlenül tette publikussá a videót, de amikor rajongói szinte kivétel nélkül részvétüket és támogatásukat fejezték ki, úgy döntött: nem árthat, ha mások is látják.

A bántalmazás mind fizikai, mind pszichológiai formája ugyanolyan komoly és ugyanúgy érinthet férfiakat, mint nőket, illetve ezek bármilyen kombinációját jelenteni érdemes. Ha segítségre van szüksége önnek vagy valamelyik ismerősének, akkor keresse fel az alábbi szolgálatok valamelyikét:

Eszter ambulancia

Telefon: 4669872 Cím: 1525 Budapest, Pf.: 41.
Az ambulancia kiemelt figyelmet fordít a jelentkezők adatainak védelmére és személyiségi jogai tiszteletben tartására: a bizalmi elv alapján a munkatársak tudomására jutott valamennyi tény, körülményt titokként kezeli. Az ambulancia egy bérelt lakásban működik, ez sokak számára barátságosabb, mint egy kórház pszichiátriai osztálya.

Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat (OKIT)

Telefon: 06/80-20-55-20 (éjjel-nappal)
www.bantalmazas.hu
e-mail: okit@ncsszi.hu
Az ország egész területéről ingyenesen hívható telefonszolgálat a hozzátartozók közötti erőszak (párkapcsolati erőszak, a gyermekbántalmazás, illetve a háztartáson belül a rokonok, családtagok által elkövetett erőszak), prostitúció- és emberkereskedelem áldozatainak segítésével foglalkozik.

Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület (NANE)

Bántalmazott nők és gyerekek segélyvonala: 0680/505101 Hívható: este 1822 óra között.
A NANE 1994 januárjában alakult azzal a céllal, hogy segélyvonalat indítson bántalmazott nők részére. A segélyvonalra, amely mind a mai napig az egyetlen célzott telefonos szolgáltatás e téren, immár nyolcadik éve érkeznek a hívások az ország minden részéről.

Caritas lelkisegély Szolgálat

Telefon: 0680/505503 Hívható: este 6 és reggel 6 között
A Caritas telefonszolgálat már 11 éve működik. A korábbi négynapos ügyelet helyett ma már a hét minden napján, 12 órás időtartamban várják a rászorulók hívásait. A szolgálat katolikus szervezet, és a szakma szabályai szerint anonim.

Forrás: vital.hu

Fotó: YouTube

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez