Sírhat Lady Marianna – megnősült Szandokán

Kabir Bedi, az egykori kultikus sorozat szívtiprója ma már 70 éves, de még igen fickós – a születésnapján nősült meg ismét.

Mint hívő hindu (csak a szerepe szerint volt muszlim és maláj) az esküvő időpontját csillagjósokkkal terveztette meg, és előtte is egy hindu szent emberrel tanácskozott, és tőle is kérte az áldást a mennyegzőhöz. Az esküvő egyébként igazi meglepetésparti volt, Bedi barátai és ismerősei – az Egyesült Államoktól Malajzián át Indiáig – egy nagyszabású születésnapi bulira kaptak csak meghívót. Amikor ott voltak a színész egyik jóbarátjának igazi maharadzsához méltó birtokán Alibaugban, tudták csak meg, hogy lesz itt még más is.

Az idős – ámde igen fickós – művész új asszonya egy híján harminc évvel fiatalabb nála. Parveen Dusanj maga is a moziiparban dolgozik, és állítólag ő is sürgette már az esküvőt. A lánykérés viszont igen stílusos volt – egy bollywoodi sztárhoz illő:  Rómában, a Spanyol Lépcsőn térdelve kérte meg szíve hölgye kezét Kabir Bedi. Gyakorlata éppen lehet benne – Parveen a negyedik felesége. Az első egy híres indiai tradícionális táncosnő volt, a második Susan Humphries brit divattervező, a harmadik ismét indiai – egy ifjú tévés személyiség. Első két házasságából született három gyermeke közül mindketten, akik még élnek, jelen voltak a ceremónián. Bedi nem érzi magát öregnek – azt mondta a lagzi után, hogy még sok szép év vár rá ijfú asszonya oldalán.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez