Nyilvános meztelenkedésre kényszerítette hűtlen feleségét (videóval)

A férj állítólag azon kapta a feleségét, hogy meztelen fényképeket küldözgetett magáról ismeretlen férfiaknak. Ezért büntetésből arról kényszerítette őt, hogy ruhátlanul sétáljon végig New York utcáin.

A nyilvános meztelenkedésről videófelvétel is van, amit minden bizonnyal a férj készített. A videón jól hallani, hogy a férfi spanyolul utasítja feleségét arra, hogy anyaszült meztelenül sétáljon New York-ban és mutassa meg testét a járókelő férfiaknak.

„Vedd le magadról a törülközőt, és bűnhődj, amiért szégyent hoztál rám” – hallatszik spanyolul a felvételből, majd ezt követően az is elhangzik, hogy „én családot akartam alapítani veled, de te közben hét férfival szórakoztál”.

A videón a nő láthatóan zavarban van, és a parkoló kocsik között megbújva próbálja eltakarni testét.

A felvétel, ahogy az ilyenkor lenni szokott, felkerült az internetre is. A LiveLeak oldalon a hozzászólók közül azonban többen is kétségbe vonják a videó hitelességét, mondván, hogy az egész egy előre megrendezett színjáték volt. Mások azonban pont ezt kérdőjelezik meg. Az egyik hozzászóló szerint senki sem érdemli, hogy ilyen módon alázzák meg a nyilvánosság előtt.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez