A falon verte szét háztartási alkalmazottja fejét egy nő

Már egy ideje rendszeresen kínozta, de most végzett is vele.

Addig verte a fejét a falhoz, amíg meg nem halt. Az eset Dubajban történt, a 35 éves nő már bíróság előtt áll. A nyomozást vezető főügyész elmondta, hogy a szomszédok azt vallották: rendszeresen hallották a fájdalomtól sírni és segítségért kiabálni az áldozatot, aki keservesen nyöszörgött is minden kínzás után.

Hogy miért nem avatkoztak közbe, arról nem esett szó. A megölt lány rokona, aki szintén ugyanabban a háztartásban dolgozott, azt mondta: gyakran volt szemtanúja annak, hogy verte és más módon bántalmazta a 21 éves nőt a háziasszony. Pofozta, bottal ütlegelte, és a fejét már korábban is többször verte a falba. Neki viszont soha nem engedte, hogy ellássa a szerencsétlen lány sebeit.

A halottkém szerint a lány sérülései és zúzódásai is rendszeres kínzásról árulkodtak. A Gulf News arról is beszámolt, hogy a sérülések mindig ellátatlanok maradtak, ez vezetett a fiatal nő halálához.

A gazdag Öböl-menti olajországokban gyakori az ilyen bánásmód a többnyire Ázsia más országaiból vagy Afrikából érkezett alkalmazottakkal. Uganda a minap jelentette be, hogy a mostoha munkakörülmények és bántalmazások miatt nem küld több háztartási alkalmazottat Szaúd-Arábiába.  

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez