Áradoznak a FINA-vezetők a magyar vendégszeretetről

A vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség vezetői péntek este Seszták Miklós fejlesztési miniszternek, szombaton Gyárfás Tamásnak köszönték meg áldozatos munkáját a hétvégén zajló FINA-tanácskozás és gála előkészítéséért és a 2017-es vébé szervezésének eddigi munkálataiért.

Gyárfás Tamásnak hosszú és eredményes munkásságát is elismerték: megkapta a FINA Gold Pin kitüntetését, az egyiptomi Mohie Wahid Fariddal együtt.

Az általunk megkérdezett FINA-tagok és vezetők egyöntetűen rendkívül elégedettek a készültséggel és a magyarok munkájával, és a hétvégi események kapcsán külön kiemelték a páratlan vendégszeretetet és a remek kísérőprogramokat. Az interjúkat hamarosan a Globotévén is láthatják majd.

fina1

A három jelentkező közül a 2011-ben már házigazdaként bizonyított japán Fukuoka, a 2014-es nyári ifjúsági olimpiai játékokat sikerrel megrendező kínai Nancsing, valamint a két évvel ezelőtti rövidpályás világbajnokságnak otthont adó katari Doha közül választották ki a 2021-es házigazdát, Fukuokát, 2023-ban pedig Katarban lesz a vébé.

03f66ed7-bdc1-4c40-ab98-f2d4483323af

 

fina9

 

fina5

 

 

fina6

fina7

fina8

fina3

Fotó: Konkoly-Thege György

(Visited 4 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez