Eljött ez is: hereszépségverseny az interneten

Kezdjük az elején: van egy amerikai cég, az Autoblow2, amely eredetileg férfiaknak készít orális szexet stimuláló eszközöket. Ők rendezték meg a Nemzetközi Vagina Szépségversenyt még tavaly nyáron. Az ötleten felbuzdulva, és hogy a férfiakat se hagyják ki, úgy döntöttek, itt az ideje egy kis figyelmet adni a heréknek is.

Mindkét szépségverseny pénznyereményekkel jutalmazta a dobogós helyezetteket. Az első esetében pedig 3D-szkennelés segítségével készítettek a nyertesek nemi szervéről digitális másolatot, hogy abból szexuális segédeszköz készülhessen. A szkennelés a herék esetében sem maradt el, viszont ezúttal különböző tárgyakat készítenek belőle (például ajtótámasztót).

Az eredmények azonban meglehetősen különbözőek lettek. Míg a vagina szépségverseny esetében majdnem hárommillióan szavaztak, és egészen egyértelmű következtetéseket lehetett levonni azzal kapcsolatban, hogy a nagyközönség milyen vaginákat tart szépnek, a herék esetében jóval alacsonyabb volt az érdeklődés. Illetve – az utólagos elemzések során – az is kiderült, hogy nincs igazán egyértelmű magyarázat arra, hogy az emberek mely heréket találják vonzónak.

A nyertes egy ausztrál férfi lett, aki 6,4 pontot gyűjtött a 10-ből. Ehhez képest a női verzióban az első helyezett 7,7-el vitte el a főnyereményt.

Mindenesetre most már ez is megvolt. Létezik hivatalos hereszépségverseny.

Fotó: Wikipedia

(Visited 4 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez