Mi értelme a bugyi-ingnek?

A leginkább az üzleti életben használatos bugyi-ing kapcsán robbant fel a japán twitter nemrégiben. Sokan nem hiszik el, hogy bárki hordana ilyet. Pedig nálunk is árulják.

Sokan azt a kérdést feszegetik: ha egy nő ingben van, vajon akkor az egyben fehérnemű is? Egyfajta vita alakult nemrég, miután egy twitter felhasználó megosztotta a képeket, miszerint a nők az üzleti életben hordják az említett ruhadarabot. Sokan azt sem tudták, hogy létezik ilyen, és hogy mi értelme, arra eddig senki nem jött rá. Ez most ing, vagy alsónemű, esetleg mindkettő?

A fent említett bejegyzést több mint 3 ezren osztották tovább. Az olvasók nem tudták, szeretik-e, vagy utálják az ötletet.

Egyesek szerint erotikus, mások azt mondják: „az ördög találta fel”. Egyes, üzleti életben dolgozó nők szerint praktikus, mivel jól néz ki nadrággal, és attól sem kell tartani, hogy az ing felcsúszik, kilóg a nadrágból. A kérdés már csak az: vajon teljesen le kell vetkőzni, ha mosdóba megy a viselője?

1213

Végül egy szakember jelentkezett a magyarázattal. Mint kiderült, a bodysuits lényege, hogy a deréknál összeköti az inget és az alsóneműt. Arra is rávilágított, hogy a stílus egy időben hétköznapinak számított, ezek voltak az úgynevezett „szakszervezeti ruhák”. Még egy képet is közölt, hogy ezt bizonyítsa.

1252

Abban biztosak vagyunk, hogy a bugyi-ingből nem lett divat Japánban, bár sosem fogjuk megtudni, ténylegesen ki hordja az üzleti életben. Arra viszont a kép rámutat, hogyan lehet megoldani a mosdó-problémát.

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez