82 évbe telt, míg megtalálta vér szerinti anyját

Sokszor előfordul, hogy valaki, akit örökbe fogadtak, hosszú éveken keresztül keresi vér szerinti szülőjét. Betty Morrellnek évtizedekre volt szüksége arra, hogy megtalálja. Abból is ötre. Végül azonban sikerrel járt és megtalálta a nőt, aki 82 évvel korábban életet adott neki a 96 éves Lena Pierce személyében.

Pierce 1933-ban szülte meg Morrellt, de kénytelen volt örökbe adni, ugyanis túl fiatalnak találták akkor az anyaságra. Tizennégy éves volt.

Később azonban kétszer is férjhez ment, és összesen hét másik gyereket szült, de soha nem felejtette el az elsőt. A mostanra nagymamává, sőt dédnagymamává vált Pierce elmondta: “rengeteget gondolkozott azon, vajon hol lehet elveszett lánya, jól van-e.”

Morell eközben család nélkül maradt. Húszas éveiben elhunytak nevelőszülei, és azóta keresi vér szerinti anyját. Megtudta születési nevét és a helyszínt. Ezzel az információval pedig már sínen volt.

Pierce és Morell egy New York-i reptér lobbijában találkozott újra, 82 év után.

“Most már nem vagyok egyedül” – mondta el Morrell.  “Van anyám és vannak testvéreim. Ez az egész teljesen szürreális, de annyira jó újra együtt lenni, ennyi idő után.”

A történetről a CNN videót is készített, amelyet itt tekinthetnek meg.

Fotó: Flickr

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez