A vevő kérdez, az eladó válaszol: Melyik Porsche legjobb a szexre?

Mindent az ügyfélért! – Nagyon komolyan veszi ezt a moszkvai Porsche Center Taganka. Vevői kérdésre válaszolva elárulták, melyik modell a legalkalmasabb a szexre. Sőt, a tesztelés lehetőségét is felajánlották.

„Melyik Porsche-modell a legmegfelelőbb szexuális közösülésre?” – olvasták döbbenten a kérdést egy bizonyos Anasztaszija levelében a moszkvai autószalon munkatársai. Először azt gondolták, tinik unatkozhattak nagyon. Aztán elhatározták, furcsasága ellenére csak megadják a választ.

Később szakmai körökben megosztotta a levelet a szalon vezetője, Szergej Djusko. Azóta futótűzként terjed az interneten és mindenki nagyon értékeli – tájékoztatott a sostav.ru orosz marketing hírportál.

A szex a Porsche Cayenne-ben a legjobb – olvasható a válaszlevélben – belsejében ugyanis számtalan pozitúra kipróbálható egy, de akár több partnerrel is. A Porsche Panamerában már korlátozottabbak a lehetőségek, de még mindig fantasztikus élményben lehet részünk. A Porsche 911 kizárólag orális aktusra alkalmas, vagy legfeljebb 120 cm-es illetővel.

A teljes bizonyosság érdekében tesztvezetést is ajánlottak Anasztaszijának. Ezzel kapcsolatban azonban a lelkére kötötték: Mindenképpen tájékozódjon az autók külsejéről, hogy alkalomadtán a leghódítóbb neglizsében vadíthasson. A szalon férfi munkatársainak elkötelezettségéről is biztosították, mindannyian készséggel állnak rendelkezésére a különböző modellek kipróbálásakor.

Ugyanakkor a lehetőség hátrányaira is felhívták a figyelmet: szexelni parkoló autóban a legérdemesebb. A mozgóban végzett aktus során nemcsak közlekedési balesetet, de partnerünknek komoly fájdalmat is okozhatunk.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez