Elektromos kábellel korbácsolták halálra a drogdílert a szakadárok

Megrázó felvételt közölt a brit Daily Mail, amelyen valószínűleg elektromos kábellel gyötörnek halálra oroszbarát szeparatisták egy ukrán drogdílert.

Nagy örömmel fogadta 2014-ben az oroszok Ukrajnába érkezését a 42 éves Alekszej Frumkin. Később nyíltan az önhatalmúlag kikiáltott Donyecki Népi Köztársaság polgárának nevezte magát a feltehetően drogdílerként tevékenykedő férfi.

A közösségi oldalai 2014 októbere óta nem aktívak, és a családja is ekkoriban jelentette eltünését a rendőrségen. Tavaly májusban már azt is állították, hogy Frumkint többekkel együtt elfogták a szeparatisták. Pár nappal később rajta kívül mindenkit szabadon engedtek.

Feltételezhetően halálra korbácsolták – írja egy most közölt videóra és barátaira hivatkozva a Daily Mail. A valószínűleg 2014 októberében, a donyecki Kommunarban rögzített megrázó képeken elektromos kábellel veri véresre a póznához ragasztott áldozata hátát egy maszkos férfi.

Fromkin kétségbeesetten üvölti: “Elég, kérem! Mindent elmondok, amit akarnak. Másik dílert hívok, aki hoz drogot. Esküszöm, mindent elmondtam. Istenem, nem bírom tovább, élni akarok. Kérem, kérem.”

Mire a kérlelhetetlen kínzó azt válaszolja: “Gyertek hozzánk, drogdílerek, megvan a módszerünk, hogyan bánjunk el az olyanokkal, mint ti. Gyertek hozzánk, és mindannyiótokkal elbánunk. Ezt itt pedig lemészároljuk, mint egy kutyát.”

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez