Sergítsük Kanyet! – minden idők legpofátlanabb kampánya

Zuckerberg nem adott neki pénzt, így aztán máshogy kell kijönnie az anyagi gondokból Kanye Westnek. Most megpróbálnak segíteni rajta. Na jó nem igazán.

A Kardashian celebcsalád fekete báránya, Kim férje, az önjelölt stílusikon és hiphopsztár Kanye West elég nagy gondban van. Jelenleg 53 millió dollár adóssága van, ami ugye több, mint 14 és fél milliárd forint, több, mint egy megyei jogú város éves költségvetése itthon. Megoldás lenne mondjuk, hogy a győriek úgy döntenek, hogy egy éven át nem kell nekik fizetés, meg villany, meg busz, mert segíteni szeretnék szegény Kanye-t, de egyelőre ez még senkinek nem jutott eszébe. Magának Kanyének elsőre az a megoldás merült fel az agyában, hogy más gazdag embereket lejmol le – mondjuk Mark Zuckerberget. Nem szerényen kért is tőle egy milliárd dollárt, mert telik, meg mert csak. Az meg nem adott. Ezután Kanye jól megsértődött, és közölte, hogy akkor inkább a fehérek egyáltalán ne is írjanak róla, mert úgyis elfogultak. Erre mondták neki, hogy attól nem lesz pénze. Most viszont egy fiatalembernek, Jeremy Piattnek, egy zseniális ötlete támadt – az adományokat gyűjtő GoFundMe weboldalon tett közzé egy akciót, hogy gyűjtsünk Kanyének az 53 millára.

“Ki kell nyitnunk a szívünket és a pénztárcánkat. Persze ő gazdag, és tud bundákat, meg házakat venni, de a segítségünk nélkül Kanye West igazi zsenije nem valósíthatja meg magát.” – áll a szövegben. És a legfurább, hogy bár nyilvánvaló viccről van szó – 200 (!) ember még adakozott is.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez