Fiatal vállalkozók a HTCC Dubaiban

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének (FIVOSZ) delegációja meglátogatta a Magyar Kereskedelmi és Kulturális Központ (HTCC) központját Dubaiban.

Számos üzletember látogatta meg az Egyesült Arab Emirátusokat a Fiatal Vállalkozók Szövetsége által szervezett úton. A delegáció Abu Dhabiban szállt meg és ott szerezte meg első tapasztalatait ebben az ígéretekkel teli országban.

h3

Ellátogattak Dubaiba is, ahol a HTCC látta vendégül a közel 20 fős csoportot. Kötetlen beszélgetés során hasznos és érdekes információkat osztottak meg a résztvevőkkel a helyi viszonyokról és lehetőségekről.

h2

A dubai HTCC képviselője, Szathmáry Dániel elmondta, a továbbiakban is szívesen veszik az ilyen és ehhez hasonló üzleti delegációk érkezését és segítenek eligazodni a helyi viszonyok között. Hozzátette továbbá, hogy az egész HTCC hálózat azon dolgozik, hogy a magyar vállalkozókat külpiacokra juttassa és megóvja az ilyenkor szokásosan adódó nehézségektől.

Végül felhívta a figyelmet, hogy a HTCC működése és szolgáltatásai iránt érdeklődők a március 3-6. között tartandó Afrika Expón is hasznos információkhoz juthatnak.

Kép: Wikimedia Commons

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez