Megnyerte a hazafias vetélkedőt – egy hónapig élőben pornózhat a tini

Nem károsak a számítógépes játékok, sőt! – állítja teljes meggyőződéssel a 16 éves Ruszlan Scsedrin. Nekik köszönheti a hihetetlen nyereményt: a saját pornósztárt egy hónapig. Az édesanyja viszont nem örül.

Az orosz sajtó nem közli, melyik számítógépes-játékfegyvereket forgalmazó honlapnak jutott eszébe az érdekes ötlet: pornósztárral ajándékozzák meg 100.000-ik látogatójukat. Ráadásul a haza védelmezőinek napján (lényegében a férfiak napja) hirdették ki a nyertest: a 16 éves Ruszlan Scsedrint.

A Life News gyorsan meg is kereste az orosz tinit: mit szól, hogy egy hónapig együtt élhet Jekatyerina Makarovával egy moszkvai szállodában?

„Először azt hittem, csak viccelnek, de most már alig várom.”

Elképzelése szerint először így fogja köszönteni ajándékát:

„Szia! Én vagyok az a fiú, aki megnyert téged.”

Viszont ez az álom sem tökéletes. Ruszlán édesanyja közölte:

„Nagyon ellenzem a dolgot, vizsgái vannak. Inkább adnának 100.000 rubelt, boldogok lennénk. Nem is értem, hogy jutott ilyen az eszükbe! Amúgy sem csinál mást, mint játszik és online-fegyvereket vásárol.”

Anya és fia
Anya és fia

Persze a nyertes törvényes képviselője (adott esetben az édesapja) is felhasználhatja az ajándékot – emlékeztetett a riporter. Ez a megoldás sem tetszett Ruszlán anyukájának.

Miközben Jekatyerina Makarova is nagyon várja már az egy hónapot, nemcsak abban az értelemben áll nagyon rugalmasan a fiatal kuncsafthoz. Felajánlotta, nagyon szívesen találkozik Ruszlánnal az iskola után.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez