A Lokál magazin és a Globoport nyerte az Arany Glóbusz Médiakupát

A hétvégén 8. alkalommal rendezték meg az Arany Glóbusz Médiakupát, az OTP Bank támogatásával. Delhusa Gjon, Klausmann Viktor, Bodony Barbi, megannyi filmes, újságíró, médiaszakember küzdött a pályán, hogy bebizonyítsák: ők a legjobb kosarasok vagy focisták. A verseny célja, hogy felhőtlenül szórakozzanak a résztvevők, és sportolási lehetőséget biztosítson médiaszereplőknek.

Idén a Középsuli internetes filmsorozat sztárjai is pályára léptek, sőt, a foci elődöntőjébe is bejutottak. De labdarúgásban végül a Lokál magazin újságírói diadalmaskodtak. A döntő rendkívüli izgalmakat hozott.

k5

A gól nélküli mérkőzést végül büntetőrúgásokkal döntötték el a csapatok. Az első körben 2-2 lett ennek is a vége, majd a Lokál játékosa berúgta, azután kapusa kivédte a Best Journalists csapatának büntetőjét.

k1

  A kosárpályán a Globoport Média Holding magabiztosan verte az elődöntőben a tavalyi győztes Budapest fényeit, a döntőben pedig 14-7-re a Bayer együttesét. A gólkirály Hoffmann Tamás, a legjobb dobó Kiss Róbert Richard lett.

k3

– Az OTP Bank évek óta segíti a médiaközösségek sportolását, és mellé állt a kezdeményezésnek a Neckermann, az Oxigén hotel, a Réthy Fashion, a Konkurencia is, sok más támogató mellett – mondta Dobos Imre szervező, aki szerint rendkívül jól sikerült az idei rendezvény, mindenkit megmozgatva, a közönséget szórakoztatva. A médiakupát Tuzson Bence kommunikációs államtitkár nyitotta meg, a díjakat Farkas Viktória adta át.

k4

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez