#MakeDonaldDrumpfAgain – állítsuk meg együtt Trumpot!

Miközben hónapok óta Donald Trumptól hangos az amerikai és a nemzetközi média, egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy az üzletemberből lett politikus nem viccel. Ezzel együtt pedig egyre komolyabb esélye van a republikánus elnökjelöltségre. Ezzel pedig megtörténhet a felfoghatatlan: akár elnök is lehet Trumpból. Akarom mondani Drumpfból.

John Oliver ugyanis nem nézhette tovább tétlenül az állítólag milliárdos ámokfutását és egy különösen hosszú, huszonkét perces videóban szedte darabokra Trump vonzó ígéreteit, megjegyzéseit és állításait.

Van itt minden. Kiderül, hogy az állítólagos “saját maga által támogatott kampánya” inkább egy kölcsön, meggyőződései hetente változhatnak és pénzügyei korántsem olyan sikeresek, mint ahogyan azt előadja.

Végül azonban John Oliver is elismeri: a tények mit sem számítanak a politikus híveinek. Itt teljesen másra van szükség és az pedig az, hogy Trump büszkén viselje családja valódi nevét: a Drumpfot. Az elnökjelöltségért kapálózó politikus eddigi szlogenje, a “Make America great again” így megváltozhatna a “Make Donald Drumpf again-re”. Ehhez pedig mindenki segítségére szükség van. A #MakeDonaldDrumpfAgain hashtag segítségével terjeszthetjük az igét.

 

Fotó: YouTube

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez