Megkezdődött az 5. HTCC Afrika Expo

A Hungexpón már ötödik alkalommal van jelen az Afrika Expo és Vásár, mely csütörtökön nyitotta meg kapuit. Az Afrika világát bemutató standok az Utazás kiállítás területén belül sajátos világot alkotnak.

A HTCC Afrika Expo többféle módon igyekszik ámulatba ejteni az Utazás kiállítás látogatóit. A programok nemcsak tájékoztatni igyekeznek a potenciális utazókat, de széleskörű programokkal, kiállítókkal és termékekkel igyekeznek bemutatni a kontinens egzotikus világát. A HTCC, a Magyar Kereskedelmi és Kulturális Központok az idei Afrika Expo névszponzora. Az egész hétvégén zajló kiállítást és programsorozatot Balogh Sándor, a Magyar Afrika Társaság elnöke nyitotta meg, majd  „Kereskedelmi lehetőségek Afrikában” címmel tartottak konferenciát.

Az 5. HTCC Afrika Expón számos kiállítónak és támogatónak köszönhetően a látogatók egyebek mellett szenegáli tánc- és dobshow-t láthatnak, megismerhetik a Globobook kiadó Afrikai témájú könyveit és azok íróit, sőt még Afrika legjobb zenéi is hallhatóak lesznek.

A teljes programot ITT találhatják.

Balogh Sándor, a Magyar Afrika Társaság elnöke mgnyitja az Afrika Expót.
Balogh Sándor, a Magyar Afrika Társaság elnöke megnyitja a HTCC Afrika Expót.

 

Balogh Sándor, a Magyar Afrika Társaság elnöke mellett  Dr. Czepek Gábor közigazgatási államtitkár, Nemzeti Fejlesztési Minisztérium. A minisztérium a rendzvény magyarországi fővédnöke.
Balogh Sándor, a Magyar Afrika Társaság elnöke mellett Dr. Czepek Gábor közigazgatási államtitkár, Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a sor közepén, zöld ruhában Lizeth Satumbo Pena, Angola budapesti nagykövete, a magyarországi afrikai nagykövetek doyenje.
Samia Ilhem Ammar, Tunézia budapesti nagykövete és Balogh Sándor.
Samia Ilhem Ammar, Tunézia budapesti nagykövete és Balogh Sándor.
Balogh Sándor, Samia Ilhem Amar nagykövet asszony és Zoubeir Chaieb, a CATH, a társelnöke.
Balogh Sándor, Samia Ilhem Ammar nagykövet asszony és Zoubeir Chaieb, a CATH, a Tunéziai-Magyar Üzleti Tanács társelnöke.

12524262_10153983032088151_1028785888321865245_n

IMG-20160303-WA0003

Fotó: Novák András

 

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez