Elérkeztünk idáig is: Donald Drumpf a péniszméretéről beszélt

Vannak bizonyos helyzetek, melyekben gyakorta felmerül a péniszméret. Ilyen például az internetes átverések tömkelege, egy rap battle, de úgy tűnik, most már egy elnökjelölti vita is ezek közé tartozik. Legalábbis ha Drumpfon múlik.

Donald Drumpf (esetleg Trump néven is ismerheti, bár nem az az eredeti neve) azon négy ember között van, akiket indíthat az amerikai Republikánus Párt az elnökválasztáson. Így aztán ott volt a szokásos tévévitán is a jelöltek között. Ez egészen addig volt szokásos, míg Drumpf fel nem tűnt a színen.

Amikor személyes támadásokról volt szó, Marco Rubio floridai szenátor azt mondta: ha bárki is megérdemli ezen támadásokat, akkor Drumpf az, hiszen ő maga is annyit bánt másokat.

Erre Drumpf: Rubio “a kezeimet támadta. Senki sem támadta korábban a kezeimet. Még sosem hallottam ilyenről.”

Ezután pedig megmutatta féltett kezeit:

“Nézzék ezeket a kezeket. Kicsik ezek? És [Rubio] azt is mondta, ha kicsik a kezeim, valami másnak is kicsinek kell lennie. Garantálom, hogy nincsen ott probléma, garantálom.”

Hozzá kell tenni, hogy komoly történelme van annak, hogy Drumpf miért ilyen érzékeny a kezeire. Ettől függetlenül még megtörtént: egy amerikai elnökjelölt-aspiráns azzal nyugtatja a tömeget, hogy elég nagy pénisszel rendelkezik.

Feltehetőleg a következő pont az lesz, hogy egymás arcába másznak, és ott a fogaik között különböző sértéseket sziszegnek a másiknak. Idővel pedig egyszerűen összeverekednek.

Ezt azért ne felejtsük el.

Fotó: trumpdonald.org

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez