Amikor a sérült Rooney tigrissel játszik és zsiráfot etet

A Manchester United csatára rövid látogatást tett Dubajban. Az ottani közösségi média máris tele van cuki állatos képeivel. De nem mindenki örül.

A Vörös Ördögök vezetőedzője, Louis Van Gaal rövid vakációra engedte a 30 éves játékost feleségével, Coleennel együtt a múlt héten. Wayne Rooney Dubajba utazott, és egy barátja farmját is felkereste Al Khawaneej-ben. Rooney-éknak szükségük volt a pihenésre: a labdarúgó térdszalag-sérüléséből lábadozik, felesége pedig januárban adott életet harmadik kisfiuknak, Kitnek.

Rooney a hónap végére valószínűleg visszatérhet a pályára, orvosai szerint nincs szüksége műtétre. Ami azt jelenti, hogy ott lehet a franciaországi EB-n, várhatóan az angol csapat kapitányaként.

rooneyzsiráf

A dubaji farmon ott volt Mohammad Abbasz is, a helyi Al Naszr balhátvédjének, Husszain Abbasznak a testvére, aki nagyon lelkesen beszélt az Emarat Al Youmnak a híres vendégről. “Úgy mesélt nekünk az életéről, mintha csak egy lenne közülünk. Elmondta, melyik játékosokat szereti, és melyikeket utálja, és azt is, hogy szerinte Cristiano Ronaldo a legjobb, akivel valaha is játszott. Nagyon szereti a fiait (Kai, Klay és Kit), ő viszi haza őket az oviból- suliból minden nap, és a gyerekek folyton a meccsekről faggatják.”

2058233393

A dubaji lap internetes oldalán meg is jelent egy videó a farmon tett látogatásról, de mostanra valamiért eltávolították. Pedig láthatnánk rajta azt is, ahogy Rooney azt az arab köszöntést tanulja, hogy Szálem Alejkum, vagyis béke veled. A brit Sun egyébként azzal a címmel adott hírt a vizitről, hogy Rooney újabb sérülést kockáztatott, amikor egy halálos tigrissel játszott a vakációján…

rooneytigris

A londoni lapnak arról beszélt egyik forrása, hogy miután a labdarúgókat eltiltják minden veszélyesnek tartott dologtól, így a síeléstől vagy a motorozástól is, hogy ne sérüljenek meg, ő el sem tudja képzelni, mit szólt Van Gaal, amikor megtudta, mi történt a dubaji farmon. Mert hogy oké, a szóban forgó tigrist háziállatként tartják, és idomították is, de mégiscsak vadállat. És aligha van biztosító, aki fizetne egy tigristámadás után. A Sun egyébként úgy tudja, hogy Roneeyék egy nagyon exkluzív hotelben szálltak meg Dubajban, ahol egy éjszaka 1300 euróba kerül.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez