26 éves szűz lányának keres férjet az apa

„Terveim vannak a házasságodra nézve” – dörzsölte össze tenyerét sejtelmesen lánya előtt egy illinoisi apa még Valentin-napon. Amit végül a 26 éves lány apja csinált, az megdöbbentő.

„Istenfélő, fantasztikus, atlétikus, tanult, dolgozó, humoros, világjáró, két nyelven beszélő, 26 éves szűz”

– jellemezte saját lányát a Christianity Today magazin álláshirdetései között egy apa. Így akart vőt szerezni magának és férjet a lányának.

Hogy jelentkezett-e bárki is a hirdetésre, nem tudni. Az viszont tény, hogy miután a média felkapta az esetet, a lap főszerkesztője, Mark Galli bocsánatot kért:

„Azt szeretnénk, hogy újságunkban minden a szép ortodoxiát mutassa be, márpedig ez a hirdetés nem az. […] Biztosítjuk olvasóinkat, ilyen hirdetést nem jelentetünk meg többé.”

Mit szól mindehhez a fiatal nő? A Daily Beast kiderítette, hogy Rachelnek hívják és blogot is ír, ami viszont jelenleg nem érhető el. A híroldal még elég gyors volt, hogy elolvassa a menyasszony-jelölt reakcióját:

„Nagy hatással volt rám, de nem lepődtem meg. Attól félek, ha ez nem jön be, legközelebb egy óriásplakáton látom viszont az arcomat.”

Kép: Flickr.com

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez