Leszakította férje heréjét, mert nem segített mosogatni

Hiába élünk a 21. században, nem minden házaspár osztja meg igazságosan a házimunkát. Van, aki tűri ezt, más lázad.

Marinela Benea és Ionel Popa 15 éve élnek együtt Románia észak-keleti részén, van egy 15 éves fiuk. Most éppen nem valami rózsás a viszonyuk, a férfit leszakított herével kezelik a kórházban. Sérülését felesége okozta.

A vita március 7-én este kezdődött – írja a Daily Mail. A férfi részegen ment haza és napi fizetéseként nem pénzt, hanem egy üveg bort adott haza. Az asszonyt már ez is bosszantotta, de különösen részeg férje viselkedése.

„Ilyenkor teljesen megváltozik. Egész éjjel zaklatott, hogy vegyem feljebb a fűtést, mert fázik. Aztán amikor reggel felkeltem és kértem, hogy legalább a házkörül segítsen valamit, kiabálni kezdett: nincs jogom parancsolgatni. Mire közöltem, hogy nem igazi férfi és megragadtam a heréjét. Nem az én hibám, hogy ő erre elmozdult.”

A nő szó szerint jegelni akarta a problémát, de riadt férje ragaszkodott az orvosi segítséghez. A mentőknek azt mondta, azért bánt vele ily kegyetlenül asszonya, mert nem adott neki virágot nőnap alkalmából. A rendőrség nyomoz az ügyben.

Kép: flickr.com

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez