52 éves nőt erőszakolt meg egy migráns fiú Ausztriában

Az elkövető egy 18 éves srác volt, aki még januárban érkezett Ausztriába, ahol egy Innsbruck közeli menedékközpontban kapott szállást – írja a DailyMail.

Az áldozatul esett nő egy barátját igyekezett meglátogatni Innsbruckban, amikor a 18 éves migráns fiú megtámadta. A rendőrség a történtekről elmondta, hogy az 52 éves nőt az ismerősének a ház közvetlen közelében erőszakolta meg a fiú, aki akkor csapott le rá hátulról, amikor ő éppen becsöngetett az ismerőséhez, aki viszont sajnos ekkor még nem volt otthon.

A nőt ezután a fiú elvonszolta, majd erőszakosan levetkőztette és megerőszakolta. Az súlyos incidens körülbelül 15 percig tartott, majd a fiú arra kényszerítette a nőt, hogy cseréljenek telefonszámot, ezután pedig elrohant a helyszínről. Az áldozat ismerőse azonban ekkor már hazafelé tartott és észrevette a menekülő fiút és sokkos állapotban lévő nőt, akit azóta a történtek óta kórházban kezelnek.

A rendőrségnek végül sikerült elfogniuk a fiút, akinek a személyazonosságáról és származásáról semmit nem árultak el, csupán annyit, hogy a fiú még januárban érkezett az országba és egy közeli menekültközpontban volt elszállásolva, miután benyújtotta menedékjogi kérelmét. Az osztrák hatóságok egyébként azt tervezik, hogy ezt a menedékközpontot április végén bezárják, ahol jelenleg 380 migráns férfit szállásoltak el.

Kép:DailyMail

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez