Álomállás: Hárommilliót fizetnének négyhavi sörivásért

Egészen különleges ajánlattal állt elő a World of Beer nevű, amerikai cég. Három olyan jelöltet keresnek, akik a nyáron, négy hónapon keresztül, teljesen ingyen járják a világot és sört kóstolnak. Mindehhez még jön 12 ezer dollárnyi fizetés is, ami körülbelül 3,3 millió forintot jelent.

A terv tehát a következő: a sikeresen felvett három sörivó egy egész nyáron keresztül ingyen utazik majd a világ különböző pontjaira, hogy mindenhol megkóstolhassák a legjobb (de lehet, hogy a legrosszabb) söröket.

Az interjú történhet persze személyesen, de ehhez az Egyesült Államokban kell lennünk, a weboldalukon megtalálhatóak a városok, ahol lehetőség van erre. Ha máshol élünk, akkor egy egyperces videót kell feltölteni magunkról erre az oldalra, de érdemes sietni, ugyanis március 26-án lezárják a jelentkezést.

Elmondásuk szerint olyan érdeklődőket várnak, akik korábban foglalkoztak étel- vagy sörkritikák írásával, blogolásával, esetleg fotóznak, videóznak, illetve úgy érzik jól tudnák dokumentálni négyhónapos “útjukat”.

Fotó: World of Beer

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez