Pornósztár lett a kiöregedett pankrátornő

A World Wrestling Federation (WWE)egykori dívája már alá is írta az amerikai pornóipar egyik nagyágyújával, Vivid Entertainment-el, amely Kim Kardashian privát szexfilmjét is piacra dobta.

A 43 éves Tammy Lynn Sytch fényes karriert futott be a WWE-ben. 2011-ben pedig WWE Hall of Fame-be is beválasztották. A Sunny néven ismert pankrátornő 1993-ban lépet előszőr ringbe és 2011-ben vonult vissza. Most pedig pornószínésznőként szeretné beindítani karrierjét. Ennek érdekében alá is írt a Vivid-del, amely tárt karokkal fogadta Sunny-t, aki nem az első olyan pankrátornő, aki visszavonulása után a pornóiparban helyezkedett el.

7292616_f520
Egykoron a ringben.

 

Arról nincsenek információk, hogy az egykori díva mennyi pénzt kap a szereplésért, azt viszont tudni lehet, hogy hardcore filmet fognak vele forgatni. A bulvárlapok viszont tudni vélik, hogy Sunny valószínűleg azért döntött a pornózás mellett, mert megélhetési nehézségei vannak. 2012-ben hatszor tartoztatták le különböző bűncselekmények elkövetése miatt, köztük lopásért is. Ezért 114 napig ült börtönben, emellett a rákkal is megküzdött. Állítólag méhnyakrákja volt, de ezt sikerült kezeltetnie.

Sunny egyébként elismerte, hogy aláírt a pornóiparban, amire azt mondta, hogy elegendő pénzt kap azért, hogy kamerák előtt szexeljen. Ő ugyanis üzletasszony – mondta a 43 éves nő, akit a MILF kategóriába soroltak be és ha minden igaz, akkor már le is forgatta elő jelenetét.

Tammy-Lynn-Sytch

(Visited 11 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez