Bérgyilkosnak fizetett, hogy megölesse magát

Egy fiatal férfi Kínában tolószékbe kényszerült egy autóbaleset után. Annyira elkeseredett lett, hogy véget akart vetni életének, ezért fogadott bérgyilkost.

A meg nem nevezett tolószékes férfit egy gyümölcsvágó késsel szúrták meg tucatnyi alkalommal. Ez volt a megbeszélt terv: a férfi ugyanis bérgyilkost fogadott, hogy az végezzen vele. Mindezért 70 ezer jüant (kb. 3 millió forint) fizetett a tettesnek.

A helyzet azonban az, hogy az áldozat a támadás közben meggondolta magát. A rendőrség szerint a két, 20-as éveiben járó férfi az interneten ismerkedett meg egymással, majd találkoztak is egy hostelben, ahol megbeszélték a gyilkosságot. A tolószékbe kényszerült férfi helyzete miatt depressziós lett, nem akart tovább élni. A tervnek megfelelően a tettes elkezdte szurkálni, ő azonban nem bírta elviselni a fájdalmat, meggondolta magát, és segítségért kiabált. A bérgyilkos azonnal elfutott a helyszínről.

Az áldozatra a hostel személyzete talált rá, kórházba szállították, állapota kritikus. A rendőrség később megvizsgálta a biztonsági kamerák felvételeit, ami alapján letartóztatták a gyanúsítottat. A vád gyilkossági kísérlet.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez