Egy helyett ötöt szült egy nő Indiában

A szülést természetes módon, közel félóra alatt sikerült lebonyolítani. A kisbabák jól vannak, az apa úszik a boldogságban, a kismama viszont még mindig nem tudja igazán felfogni, hogy pontosan mi is történt.

26 hetes terhesen szállították kórházba az indiai nőt, aki öt gyönyörű kislánynak adott életet. Az orvosok elmondták, hogy az édesanya, Manita Singh azért nem tudhatott arról, hogy ötös ikreket vár, mert terhessége alatt nem esett át ultrahangos vizsgálaton. Ezért ért mindenkit meglepetésként, amikor az első kisbaba megszületése után tovább négy követte őt. Szerencsére mindannyian épségben és egészségben jöttek a világra. A népes család mellett pedig az orvosok is ünnepeltek. Az ambikapuri kórház történetében ugyanis először fordult elő először, hogy természetes úton hoztak világra ötös ikreket.

sdsd

„Hálát adok istennek, hogy nem egy, hanem öt gyerekkel ajándékozott meg minket” – mondta boldogan az édesapa. A család életében ugyanis két éve szomorú tragédia történt, amikor Manita át esett az első szülésén. A kisfiú ugyanis rögtön a szülés után meghalt, ami nagyon megviselte az édesanyát. Az apa nem véletlenül mondta azt, hogy „Isten kárpótolt mindeket a veszteségért”.

A kisbabák egyenként 1.5 kilóval jöttek a világra. Az orvosok jelenleg megfigyelés alatt tartják őket. Dr. Tekam elmondta, hogy a babák egészségesek, de mivel mindannyian koraszülöttek, most nagyon oda kell rájuk figyelni.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez