Meztelenül ugrott a halálba az erőszak elől a húszéves török modell

A 20 éves Gülay Bursalit egy ingatlanügynök és annak barátja akarta megerőszakolni. Inkább a halált választotta, amikor nem tudott elmenekülni.

A modellként is dolgozó egyetemista lány a fiújával a hétvégére bérelte ki az isztambuli lakást Basaksehirben, a város európai részén. Amikor a szombat esti buliból visszatértek, ott várt rájuk az ügynök. Ahogy a lány barátja mesélte a rendőröknek, a férfi azzal az ürüggyel kéredzkedett be a lakásba, hogy ottfelejtett valamit, amit ki kéne hoznia.

lány

Amikor beengedték, egy társa is ott termett, leütötték a fiút, elvették a telefonját és az egyik szobába zárták. A lányt pedig egy másik szobába vitték, lerángatták róla a ruhát. A fiatal nőnek sikerült kinyitnia az ablakot, kimászott a párkányra és közölte: leugrik, ha nem hagyják elmenni. Szemtanúk is beszámoltak arról, hogy látták a meztelen nőt az ablakban.

Egy férfi azt mondta az egyik helyi tévének, hogy hallotta, amint valaki segítségért kiálltott, de azt hitte, hogy csak balhéznak a közelben. Aztán meglátta a ruhátlan lányt az ablakban. Azt kiabálta, hogy ne merjék behúzni, ha megteszik, akkor ugrik. Bentről azt üvöltötték neki, hogy másszon vissza, vagy kihívják a rendőröket.

ház

“De a lány nem törődött velük. Ehelyett még kétszer fenyegetőzött azzal, hogy ugrani fog, és közben segítségért kiabált. Semmit sem mondtam, úgy éreztem, ha csak egy apró mozdulatot is tesz, tényleg leesik, nem akartam megijeszteni. Inkább hívtam a rendőröket, de közben ő tényleg leugrott.”

A lány szörnyethalt, a fiút a rendőrök szabadították ki, és kihallgatás után elengedték. Az ingatlanügynököt és barátját még keresik.

Fotó: Hürriyet

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez