Csoda, hogy túlélte a krokodil támadását (videóval)

Egy 19 éves srácot támadott meg egy krokodil Ausztráliában, és majdnem halálra is marcangolta. A fiú azonban akkorát rúgott a ragadozóba, hogy az végül megfutamodott.

A 19 éves fiú barátaival kempingezett egy folyó mellett, Ausztrália északi területén. Horgászni mentek oda, ahol nemcsak halaktól hemzseg a folyó, hanem krokodiloktól is.

A ragadozó a kora reggeli órákban csapott  le a srácra, miközben az a sátrában aludt. A jobb lábát sikerült is megragadnia, majd egyből a folyó felé kezdte húzni rémületbe esett zsákmányát, aki védekezésként egyből elkezdett rugdosni bal lábával. Egy jól irányzott rúgással pedig úgy eltalálta a krokodilt, hogy az végül megfutamodott.

Szerencsére a fiúnak nem esett komoly bántódása. Néhány horzsolással szállították kórházba, ahol azonnal kezelésbe vették, hamarosan pedig ki is engedik. A helyiek szerint csak a szerencséjének köszönhette, hogy túlélte a krokodil támadását.

Az ausztrál hatóságok egyébként többször is felhívták a környéken kiránduló és horgászó embereket arra, hogy vigyázzanak, mert a folyók és mocsarak hemzsegnek a krokodiloktól. Ezért azt sem ajánlják, hogy bárki is  megmártózzon a folyókban. Ennek érdekében pedig egy jópofa kis figyelemfelkeltő videót is készítettek, amit valószínűleg a 19 éves srác és barátai nem néztek meg.

Kép:pixabay.com

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez