Angyalnak hitték a guminőt a falusiak

Figyelem és megbecsülés: rendszeresen tapasztalja ezeket sok szexjáték. Az a tisztelet viszont, amely egy indonéziai guminőt övezett, minden képzeletet felülmúl.

Különös jelentőséget tulajdonítottak a március eleji teljes napfogyatkozásnak a világ legnagyobb muszlim népességű országában, Indonéziában. Ebből az alkalomból külön imádságra zarándokoltak hívek tömegei a mecsetekbe.

Ezután három nappal, valószínűleg a spirituális élménytől megittasulva talált egy ember nagyságú lényt egy 21 éves halász a parton. Úgy gondolta, angyal és hazavitte falujába, Kalupapiba.

Családja és a helyiek szentként tisztelték a ragyogóan fehér, piros szemöldökű alakot. Sőt, minden nap más-más ruhát (a hidzsábot is beleértve) adtak rá. Fényképét az internetre is feltöltötték.

Pár nappal később a helyi rendőrökben felvetődött a kérdés: mi okoz ekkora izgalmat a faluban? Vizsgálódásuk kiderítette: nem angyalt, hanem egy közönséges guminőt talált a halász – mesélte Heru Pramukarno rendőrfőnök a rappler.com délkelet-ázsiai hírportálnak.

Hogy a rideg valóság megállapítása után mi történt az idővel feszességéből és renoméjából erősen veszítő tárggyal, azt nem tudni.

(Visited 16 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez