Vidámpark felnőtteknek – Tilos lesz a szex Erotikaföldön

Nem apácáknak szánják, de nem is Szodoma és Gomora újjáélesztését tervezik a brazil vállalkozók. Erotikaföld várhatóan 2018-ban nyitja majd meg kapuit.

A dodzsem autói genitáliákat ábrázolnak, a medence nudista, a mozi vibrátoros, a kisvasutat táncoslányok és fiúk irányítják, a boltban afrodiziákumot árulnak – ilyen attrakciókat terveznek Erotikaföldre. A felnőtt vidámparkot a Sao Paulótól kétórányi autóútra található Piricaciba közelében építik fel 2018-ra.

Sokaknak viszont nem tetszik az ötlet, hiába szednének majd 100 dollárt, azaz körülbelül 27.000 forintot a belépőjegyekért – írja a The New York Times. Piricaciba keresztény-szocialista képviselője, Matheus Erler például amiatt aggódik, hogy züllött polgárokat csábít majd Erotikaföld. Az sem tetszik neki, hogy esetleg a szex fővárosaként híresülhet el Piricaciba.

parque-erotico-brasil

A kételyek eloszlatására az egyik befektető, Mauro Morata rámutatott: legalább 250 új munkahelyet teremt és látogatók ezreit vonzza majd az amúgy is a város határain kívül felépülő park. Ráadásul egy múzeumot is szentelnek az erotikának, ami mégis csak különleges.

Ugyanakkor hiába minden, szexelni nem szabad majd a parkban. Viszont már van arra ötlet, hol vezethetik le az Erotikaföldön felgyülemlett feszültséget a felnőttek. A felajzott vendégeket a környező motelekbe irányítaná Morata, ami szerinte megint csak nagyot lendítene Piricaciba gazdaságán.

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez