Latin-Amerika, az ausztriai magyarság és Szabolcs lesznek a Magyar Világtalálkozó díszvendége

Már hat éve a világ magyarságának legnagyobb közösségi eseménye a Magyar Világtalálkozó. A rendezvényt bemutató sajtótájékoztatót az Uránia Nemzeti Filmszínházban tartották.

Az idei találkozót május 13. és 22. között tartják, több helyszínen, köztük Budapesten, Csíksomlyón és Ópusztaszeren is. A díszvendég Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, az ausztriai magyarság illetve Latin-Amerika lesz.
DSCF0009 DSCF0010
Tanka László, a találkozó ötletadója és kezdeményezője, a Panoráma Világklub alapítóelnöke köszöntőjében kiemelte, hogy a rendezvénysorozat megszervezésében a Panoráma Világklub öt kontinens mintegy 80 országát átölelő csaknem 190 társklubja mellet számos civilszervezet, intézmény és cég is közreműködik. Az eseményt a HTCC és az AHU is támogatja.
DSCF0014 DSCF0030
A fővárosban számos üzleti jellegű rendezvény is lesz, melyek közül a legkiemelkedőbb a Magyarsághíd – nemzetközi gazdasági fórum és üzletember találkozó, melynek házigazdája Bokor Balázs nagykövet, a Világklub Üzleti Fórumának elnöke.
De tartanak társadalmi párbeszéd fórumot, nemzetközi tudományos tanácskozást, operettgálát, szépségversenyt is, hogy csak párat emeljünk ki a gazdag programból. A Világtalálkozó díszünnepsége az Uránia Nemzeti Filmszínház dísztermében lesz 17-én. A legnagyobb szabású rendezvény minden alkalommal a Világfalu, melyet idén a Lurdy Rendezvényházban rendeznek meg, május 21-22-én.
DSCF0047 DSCF0060
(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez