Meg akarta öletni a férjét, aztán rákenni az Iszlám Államra

Angliában már két éve csalta a férjét Nurten Taycu. A végén úgy döntött: megszabadul tőle, hogy a szeretőjével élhessen.

A 28 éves nő hát bérgyilkost keresett. Hogy az ölje meg a férjet, és úgy tüntesse fel a dolgot, mintha az Iszlám Állam műve lett volna.

A mesteri terv a következőképpen nézett ki: a bérgyilkosnak el kellett volna vágnia az Uber-sofőr férj nyakát, majd festékszóróval ráfújnia a kocsija tetejére, hogy “ISIS”. A célra 5000 fontot ajánlott fel a csalfa asszony, vagyis úgy 2 millió forintnyi összeget – értesült a londoni Mirror.

A nő át is nyújtotta előlegként a pénz ötödét a jelentkezőnek. És biztos, ami biztos, megismételte, hogy mit is akar. Vagyis mit nem akar: azt, hogy a férje túlélje a támadást. Na, ekkor tartóztatták le. A “bérgyilkos” ugyanis nem volt más, mint egy civilruhás rendőr.

A férj, Ercan Akan igencsak meglepődött, amikor megtudta, mi történt. Amennyire ő tudta, a házasságuk tökéletes volt. Szerinte a felesége simán el is válhatott volna tőle, ha ő ezt nem így gondolta.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez