Június 30: Szeretem Afrikát! flashmob Budapesten

A nemzetközi Afrika-nap alkalmából az Utazz Afrikába Utazási Iroda és a Kultúrafrika Alapítvány közös flashmobot, örömdobolást és táncolást szervez Abdoul Camara szenegáli táncművész vezetésével! Legyél ott, ha Te is szereted Afrikát!

Azok, akik szívvel ünneplik Afrikát május 25-én, tudják, hogy Afrika egy értékes és szeretnivaló kontinens. Ezt hivatott hirdetni az Utazz Afrikába Utazási Iroda és a Kultúrafrika Alapítvány közös örömrendezvénye, flashmobja, mely a SZERETEM AFRIKÁT! / I LOVE AFRICA!/ J’AIME AFRIQUE! nevet viseli.

Ha Te is szereted Afrikát, várunk a Hősök terén június 30.-án (az időpont engedélyeztetés alatt) 19 órakor egy 30 percig tartó közös örömdobolásra, örömtáncolásra! Hozd el a dobodat, djembédet vagy csörgőd, tekerj egy színes sálat a derekad köré, és dobolj, táncolj Afrikáért! Az alapritmusokat és alaplépéseket Abdoul Camara szenegáli táncművésztől, a Ballet Camara Tánccsoport vezetőjétől is ellesheted!

Azok között, akik a Szeretem Afrikát! jelszóval jelentkeznek a rendezvény előtt e-mailben is a info@utazzafrikaba.hu címen, a szervezők 8 darab ajándékot sorsolnak ki:
• 10% kedvezményt az Utazz Afrikába Utazási Iroda egyik szenegáli csoportos, magyar idegenvezetéssel zajló körutazására az utazás részvételi díjából (felhasználható 2016 év végéig)
• szenegáli afrikai ajándéktárgyakból, ékszerből álló ajándékcsomagot
• 3 db 100% tisztaságú burkina fasoi sheavajat (100g) / doboz
• 3 db egy-egy alkalomra szóló ingyenes belépőt Abdoul Camara afro tánc órájára

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez