Változatos programok a Neckermann Golfkóstolóján

Különleges klubdélutánnal kedveskedett ügyfeleinek a Neckermann utazási iroda és a Highland Golf Club. A golftudás nem volt feltétel – mesélte a Neckermann képviselője, Kálmán Péter.

Idén ötödik alkalommal támogatta a Highland Golf Club társasági versenyét a Neckermann. Persze a körülbelül 150 fős vendégseregből nem mindenki tudott, vagy akart golfozni. Őket változatos programokkal várták a házigazdák.

Míg a Mana-Mana Records, illetve thai táncosok gyönyörködtették és thai masszőrök lazították a vendégeket, a Neckermann és a Thaiföldi Idegenforgalmi Hivatal ismertette legújabb ajánlatait, valamint autóbemutatót tartott a Pappas Auto Mercedes.

Ezenkívül a Highland Gourmet Tour névadó főszponzora, a Chivas Regal Extra Whisky és a Business Wine szervezésében neves pincészetek italait kóstolhatták meg a vendégek. Az édességek kedvelői pedig a Vitéz Kürtős helyben készített finomságait, kürtőskalácsait próbálhatták ki.

Ugyanakkor bemutatkozott még a délutánon a Bric Group (tengerentúli ingatlanbefektetések), a Pelote (exkluzív divattermékek) Fogpatika és a Swiss Smile, a Philips Sonicare és az Egy Csepp Figyelem Alapítvány.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez