Exkluzív társkereső Trump-rajongóknak

A különböző politikai nézetek sok kapcsolatot tesznek tönkre az Egyesült Államokban. A későbbi meglepetések, csalódások kiküszöbölésére külön társkereső indult Donald Trump híveinek.

„Először azt gondoltam, hogy paródiának tartják majd. De az emberek elmondták, mennyire boldogok, hogy végre anélkül randizhatnak, hogy aggódniuk kellene a politikai nézetkülönbségek miatt” – nyilatkozta David Goss a The New York Postnak.

Ő az a 35 éves republikánus párttag, aki májusban elindította a TrumpSingles.com társkeresőt. A tévéproducerként dolgozó férfi a lehető legalacsonyabb szintre akarja csökkenteni a párok politikai nézeteltéréseit, amik sok válás okozói.

Éles a küzdelem az elnökjelöltségért az Egyesült Államokban. Már egyáltalán nem számít titoknak, hogy a republikánus elnökjelölt-aspiránsok közül Donald Trump lesz a befutó. Viszont az ingatlanmilliárdos erősen borzolja a kedélyeket populista kijelentéseivel.

Ennek ellenére több mint 500 Trump-rajongó regisztrált a társkeresőn indulása óta. Ez és napi egy üzenet ingyenes. Ha valaki aktívabban szeretne keresgélni és ismerkedni, annak havonta 4,95 dollárt, azaz 1360 forintot kell fizetnie.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez