Semmi szex, csak ölelés: 22 ezerért óránként

Új vállalkozás segíti a magányosokat az Egyesült Államokban. Nem társkereső, nem is szexpartner-közvetítő – ez most más.

Saskia Fredericks 41 éves, házas és New Yorkban él, a férje viszont Connecticutban rendőr. Így havonta csak néhány napot tudnak együtt lenni. Saskia Fredericks rendszeresen használja a cuddlist.com szolgáltatását.

Az angol cuddle ölelést jelent magyarul. Így hivatásos ölelőket kölcsönöz a cuddlist.com. Általában kétórás egy szeánsz és óránként 80 dollárba, körülbelül 22 ezer forintba kerül. Ennyiért a megrendelő semmi mást, csak ölelést kap.

Hetente több mint 200 kérés érkezik a honlapra és lassan, de biztosan bővül a klientúra – mondta a cuddlist.com vezetője, Adam Lipin a brit Mirrornak. Férfiak, nők, fiatalok és idősek is igénybe veszik az emberi interakciót és személyes érintést ígérő szolgáltatást.

Persze az ennyire közeli és tulajdonképpen intim együttlétnek kockázatai is vannak. Viszont egy profi ölelőnek ezek nem okoznak problémát – mesélte Ian Carmen, aki három hónapos tapasztalattal a háta mögött már hivatásos ölelőnek számít.

„Amikor valakit átölelsz, vagy megérintesz, abban lehet valami szexuális. De vannak módszerek, amelyekkel ez kezelhető, és amelyek érettséget és közös értékrendet követelnek – mindketten tudjuk, miért vagyunk itt, és nem azért. Néha, amikor együtt vagyok valakivel, adódik egy-egy szexuális pillanat, de megtanulod kezelni, felismerni és nem bátorítani – így egyszerűen elmúlik.”

Veszélyei ellenére Saskia Fredericks hisz az ölelkezős szolgáltatásban:

„Biztonságban érzed magad, és az érintés által valódi embernek.”

Szerinte ez a legjobb megelőző terápia, mert nem kell az egyéni problémákról beszélni, különösebben nem kell megnyílni.

Kép: pexels

(Visited 3 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez