Szex miatt verte halálra férjét egy indiai nő

A férj ugyanis nem volt hajlandó lefeküdni vele – írja a Times of India.

Közel három évet kellett várni ahhoz, hogy az indiai bíróság döntést hozzon az ügyben. Az 54 éves Vimla Vaghela ugyanis 2013 novemberében verte halálra a férjét, mert nem akart vele lefeküdni. A házaspár Sardar Nagar közelében élt. A nő azzal vádolta férjét, hogy biztosan viszonya van egy másik nővel, ezért nem akar vele ágyba bújni. A férj ezt tagadta, de a felesége nem hitt neki. Dühbe gurult, majd egy bottal verni kezdte a férje fejét, addig ütötte, mig az bele nem halt.

A feleség ezután bezárta a holttestet a házba, majd a legközelebbi rendőrállomásra ment bejelenteni férje halálát. A Times of India úgy tudja, hogy a nő először önvédelemre hivatkozott. A rendőröket viszont nem sikerült átvernie, gyilkosság vádjával letartóztatták.

A bíróság végül életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte a gyilkos feleséget, emellett kétezer rúpia kifizetésére is kötelezte őt. Abban az esetben, ha a pénzbüntetést nem tudja kifizetni, további hat hónap börtönbüntetést fognak kiróni rá. Nem mintha számítana már az esetében.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez