Eb2016: Szétverte nappaliját a fanatikus török szurkoló (videóval)

Nem a mérkőzés hozta ki a sodrából a török férfit, hanem felesége könyörtelen bosszúja, aki okostelefonjával átvette az irányítást a tévé felett, miután a férje kizavarta a nappaliból.

Minden futballszerető férfi számára szent eseménynek számit, amikor hazája válogatottja vagy kedvenc klubcsapata pályára lép valamilyen rangos nemzetközi tornán. Ilyenkor a feleségek jobban teszik, ha elvonulnak vagy programot szerveznek maguknak, és elfogadják azt, hogy 90 percig férjük nem vesz róluk tudomást.

A videón szereplő török férfi, Izzet Salti pont ezért zavarta ki a feleségét a nappaliból, amikor az nem volt hajlandó befogni a száját meccs közben. Folyamatosan kérdéseket tett fel férjének, aki ezért nem tudott a mérkőzésre koncentrálni. Izzet egyébként fanatikus szurkolókhoz méltóan felvette hazája válogatottjának a mezét, pattogatott kukoricát is készített be magának, és a laptopját is kikészítette – vélhetően azért, hogy fogadhasson meccs közeben.

A feleség azonban nem vette jónéven, hogy a férje kizavarta őt, ezért úgy döntött: megleckézteti, és a dolgot rejtett kamerával sikerült is rögzítenie. A ravasz nő okostelefonjával átvette az irányítást a tévé felett, amit mindig akkor kapcsolt ki, amikor a törökök helyzetbe kerültek a horvát kapu előtt. A férje mit sem sejtve mindvégig azt hitte, hogy a készülékkel van baj – ezért végül ripityára törte.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez