Már az óvszer is kozmetikum?

Ha lehet hinni ezeknek a kínai képeknek, akkor a gumi óvszer bizony szépségápolási termék lett. De vajon ki adta ezeknek a lányoknak az ötletet?

Elég nevetséges a helyzet, mégsem szólt be senki a metrón ezekre a lányokra. A kínai cégek szeretik, ha termékeiknek többféle felhasználási módot találnak a vevők. A lényeg, hogy vásároljanak. Ez kétszeresen igaz a bőr- és testápoló termékekre, melyeknek óriási piacuk van Kínában. Emberek milliói hajlandók minden megvenni, kipróbálni, hogy fiatalos és szép arcuk legyen, még akkor is, ha óvszert kell tenniük az arcukra.

face-1 face-2

Ezt bizonyítják azok a képek, melyek egy csoport nőről készültek Pekingben. Ők úgy használják az óvszert, mintha arcmaszk lenne. Nem érdekli őket, hogy mi az, ha hatásos. Legalábbis ezt gondolták sokan az interneten.

face-3

Végül kiderült az igazság: egy sor új ultra-vékony óvszer promóciós reklámja volt. A Dx condom-társaság azt állítja, hogy olyan síkosítót használnak óvszereiken, melyek igen jót tesznek a bőrnek. Úgy tűnik, hogy nem csak óvszert, de egyben szépségápolási terméket is gyártanak. Elég vicces.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez