Paris Hilton új szállodát nyit Dubajban

A hotelörökösnő és egykori valóságshow-sztár tovább bővíti szállodabirodalmát New Yorkban, Vegas-ban – és Dubajban.

A három új, és a hírek szerint extravagáns szálloda megnyitásának idejét még nem kürtölték világgá – írja az amerikai üzleti magazin, a Forbes.

Paris Hilton az ingatlanbizniszbe a Fülóp-szigeteken kóstolt bele, ahol két beach klubot tervezett a Century Properties Azur nevű üdülőbirodalmához. Ezek egyike Manila északi részén van, luxuséttermek, spa és más kényeztető szórakozások egyvelegét kínálja. Parkokkal, kertekkel, vízeséses tavakkal.

azure-paris-hilton

A 35 éves örökösnő az üzleti élet több területén is sikerrel tette le a névjegyét. Több saját márkája van, és 50 Paris Hilton butik kínál parfümöt, táskákat, órákat és cipőket a nőknek szerte a világon. A parfümmárka, amely a hírek szerint több mint másfél millió dollárt hozott már a konyhára, most bocsátotta ki új illatát, a Gold Rush-t.

Paris Hilton mindig is szerette volna kiterjeszteni kreativitását az ingatlanüzletre is. Nagyapja, Conrad Hilton alapította a Hilton Hotel megacéget, amelynek egyébként az Egyesült Arab Emírségekben már 8 szállodája van. Most egy új is lesz Dubajban – az unoka jóvoltából.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez