Olasz kézműves fagyi – nem középiskolás fokon – Kínában is

A Gelato fagylaltegyetem Bologna mellett működik Anzolában, Reggio dell’ Emília tartományban. Itt mindent megtudhatnak a fagylaltozás ínyencei az olasz kézműves fagyiról, mely sokkal kevésbé hízlal, mint vetélytársai.

Miért? Mert csupa természetes anyagból áll. Mi a titka? A különböző alapanyagok megfelelő keverése. A sokféle friss gyümölcs az egyik legfontosabb kellék a kézműves fagylalt elkészítésénél.

Mindenki másképp csinálja! Mindenki maga készítheti el a kedvenc fagylaltját, ha befejezi a Gelato egyetem kurzusát Bologna mellett vagy éppen Amerikában, esetleg Kínában. Az olasz kézműves fagylalt ugyanis világszám! Boldogan nyalják a kínaiak is – ahogy erről a China Daily beszámol.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez